U bent hier

Nieuwsbrief McDonald’s Nederland

Amsterdam, 10 september 2013 – Vijftien talentvolle medewerkers van McDonald’s Nederland zijn beloond met de McStudiebeurs, ter waarde van een jaar collegegeld. Zij ontvingen maandagavond de beurs voor hun ingezonden essay dat ze schreven over een onderwerp gerelateerd aan McDonald’s. In totaal zijn 112 essays ingezonden. McDonald’s stimuleert haar medewerkers om zich zowel in hun studie als bij McDonald’s te blijven ontwikkelen. Het is het zevende jaar dat McDonald’s de McStudiebeurzen uitreikt.

“Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij zeer belangrijk, nu en in de toekomst”, vertelt Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland. “Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken en een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf.”

 

 

1200 nieuwe banen in drie jaar

Naast de focus op de ontwikkeling van medewerkers, blijft McDonald’s Nederland ook investeren in groei. In de eerste helft van dit jaar openden vijf nieuwe restaurants hun deuren en ook de komende jaren verwacht McDonald’s verder te groeien. “De komende drie jaar zullen wij ruim 1200 banen creëren. En met ruim 17.000 medewerkers en een focus op de ontwikkeling van deze medewerkers, zijn wij een waardevolle werkgever”, vertelt Sempels.
 

 

De vijftien talenten die maandag de studiebeurs voor één jaar ontvingen, zijn geselecteerd uit 112 ingezonden essays. De deelnemers konden kiezen uit twee onderwerpen, gerelateerd aan het werken bij McDonald’s: Medewerker van de Maand en het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers benaderden de opdracht vanuit hun eigen invalshoek, en soms gerelateerd aan hun studie.

 

Over McDonald’s Nederland
In Nederland heeft McDonald’s 236 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.