U bent hier

McDonald's nieuwsbrief

McDonald’s ziet interne tevredenheid terug in Great Place to Work 2013

 

McDonald’s is als vierde geëindigd in het onderzoek Great Place to Work 2013, dat is uitgevoerd onder medewerkers van 110 organisaties. Volgens dit onderzoek behoort McDonald's tot de top bedrijven in Nederland om voor te werken. Het is het tweede jaar op rij dat McDonald’s haar positie op deze ranglijst verbetert. Vorig jaar eindigde McDonald’s op de vijfde plaats.

 

Vooral op het onderwerp ‘kameraadschap’ kreeg McDonald’s een hoge waardering van eigen medewerkers. Ook op de onderwerpen geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid en trots scoort McDonald’s hoog. Het onderzoek bevestigt het beeld dat Marjolein Reijs, Director Human Resources bij McDonald’s Nederland, heeft van haar medewerkers. “Op dit moment werken er zo’n 17.000 medewerkers in onze 233 restaurants en bij de serviceorganisatie in Amsterdam. Uit de interne tevredenheidsonderzoeken blijkt dat medewerkers erg tevreden zijn over hun werk bij McDonald’s. De tevredenheidsscore van het interne medewerkerstevredenheidsonderzoek in 2012 was 85%. We doen er iedere dag alles aan om deze tevredenheid zo hoog te houden.”

 

Iedereen die bereid is de handen uit de mouwen te steken, te leren én onze gast voorop te stellen, is welkom bij McDonald’s. Van herintreders tot HBO-ers, van Wajongers tot werkstudenten. McDonald’s vraagt veel van haar medewerkers. Maar dan is er ook veel mogelijk. Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken en een positieve impuls voor medewerkers voor de toekomst. McDonald’s kent verschillende opleidingstrajecten en er wordt veel aandacht besteed aan learning on the job. Medewerkers worden tijdens hun werk getraind en gecoacht op vaardigheden als samenwerken, verantwoordelijkheden nemen, werken onder druk en communicatie met gast. Voor veel medewerkers is McDonald’s niet alleen goed voor nu, maar zeker ook voor later.

MEER WETEN OVER McDONALD'S

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

McDonald's Nederland investeert volop in werkgelegenheid innovatie en kwaliteit
McDonald’s start dialoog met consumenten over herkomst en kwaliteit van ingrediënten en producten
Hoe goed kent u McDonald's?
Bezoek aan sla en aardappelleverancier
Nieuwe restaurants in Moordrecht en Sassenheim creëren ruim 180 arbeidsplaatsen
McDonald’s ontvangt GreenBuilding Award 2013 van Europese Commissie
Samenwerking McDonald’s en NederlandSchoon