U bent hier

McDonald's nieuwsbrief

Samenwerking McDonald’s en NederlandSchoon

Vanuit het beleid van McDonald’s om de impact van haar bedrijfsvoering op het milieu te verminderen, werken McDonald’s en NederlandSchoon al geruime tijd samen aan oplossingen voor het verminderen van (zwerafval) rond de McDonald’s restaurants. Bestaande initiatieven worden doorontwikkeld, nieuwe initiatieven staan op het punt van testen. 

 

De samenwerking tussen McDonald’s en NederlandSchoon is vanaf 2011 geïntensiveerd, vooral rond het vraagstuk zwerfafval en afval rond de restaurants. Zo heeft McDonald’s, na onderzoek door NederlandSchoon op diverse locaties, vorig jaar afvalbakken op het parkeerterrein van restaurants hergeplaatst zodat deze optimaal gebruikt worden. Daarnaast wordt er gewerkt aan het vergroten van de inzamelcapaciteit van de afvalbakken, waardoor er meer afval met afvalbak kan worden verzameld en de afvalbakken bovendien minder geleegd hoeven te worden.

 

McDonald’s en NederlandSchoon bekijken continu of andere initiatieven in de praktijk gebracht kunnen worden. Wij houden u hiervan op de hoogte.

MEER WETEN OVER McDONALD'S

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

McDonald's Nederland investeert volop in werkgelegenheid innovatie en kwaliteit
McDonald’s start dialoog met consumenten over herkomst en kwaliteit van ingrediënten en producten
Hoe goed kent u McDonald's?
Bezoek aan sla en aardappelleverancier
Nieuwe restaurants in Moordrecht en Sassenheim creëren ruim 180 arbeidsplaatsen
McDonald’s ziet interne tevredenheid terug in Great Place to Work 2013
McDonald’s ontvangt GreenBuilding Award 2013 van Europese Commissie