U bent hier

Nieuwsbrief McDonald’s Nederland

McStudiebeurs: 15 McDonald’s medewerkers beloond met 1 jaar collegegeld

Dit jaar reikt McDonald’s voor het zevende jaar op rij studiebeurzen uit aan medewerkers die een opleiding volgen op wo-, hbo- en mbo niveau. Het McStudiebeursprogramma stimuleert studerende medewerkers een essay te schrijven over een onderwerp gerelateerd aan McDonald’s. Winnaars ontvangen  gedurende één jaar collegegeld. Hiermee investeert McDonald’s in de ontwikkeling van haar medewerkers,  voor nu en in de toekomst. 

Ontwikkeling van medewerkers voorop

McDonald’s hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij stimuleren hen dan ook om te allen tijde het beste uit zichzelf te halen. Marjolein Reijs, Director Human Resources McDonald’s Nederland: “Onze medewerkers vormen de kern van onze organisatie en zijn de basis van ons succes. Daarom reiken wij nu al 7 jaar met plezier de McStudiebeurs uit. Als je er voor kiest om bij McDonald’s te werken, dan kies je voor je eigen toekomst”.

 

Wat medewerkers doen voor een McStudiebeurs

Om voor een McStudiebeurs in aanmerking te komen, moesten medewerkers een essay schrijven over een aan McDonald’s gerelateerd onderwerp. Dit jaar kon men kiezen uit de ondewerpen “Hoe zou jij de Medewerker van de Maand competitie op creatieve wijze inzetten?” en “Hoe kunnen we de betrokkenheid van onze medewerkers ten aanzien van het Ronald McDonald Kinderfonds vergroten?”. Uit 112 inzendingen zijn de meest originele en inspirerende verhalen geselecteerd. Deze medewerkers hebben trouwens niet alleen een goed essay geschreven, ze hebben ook allemaal hoog gescoord op hun laatste beoordeling en zijn minimaal een half jaar werkzaam bij McDonald’s.

 

MEER WETEN OVER GOED WERKGEVERSCHAP

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

McDonald’s blijft investeren in werkgelegenheid

Van Crewlid tot Franchisenemer

Nieuwe restaurants in Apeldoorn, Nijkerk en Amsterdam creëren ruim 300 arbeidsplaatsen 

‘’Bedrijven durven het vaak niet aan’’

McDonald’s introduceert QR-codes op verpakking

Bezoek aan slaleverancier Van Gorp Greenfood

Hoe goed kent u McDonald’s

HomeRiders fietsen € 920.000 bij elkaar