U bent hier

Nieuwsbrief McDonald's Nederland

Goede Buur Award voor Franchisenemer Pieter Honing 

Tijdens de jaarlijkse Franchisemeeting van McDonald’s Nederland ontving Pieter Honing [foto : midden], Franchisenemer van McDonald’s restaurants Dordrecht-Noord en Dordrecht-Centrum de Goede Buur Award uit handen van Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland en Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie McDonald’s Nederland. Hij ontving de prijs vanwege de bijzondere wijze waarop hij als ondernemer invulling geeft aan lokale betrokkenheid en daarmee de rol van McDonald’s als Goede Buur. Overal waar McDonald’s opereert willen wij merkbaar bijdragen aan de samenleving. Om dit te stimuleren reikt McDonald’s vanaf nu jaarlijks deze award uit aan de Franchisenemer die zich hier op bijzondere wijze voor inzet.

Pieter Honing ontvangt Goede Buur Award uit handen van Jo Sempels, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland en Debbie de Wagenaar, Directeur Corporate Communicatie McDonald’s Nederland

 

Samen met zijn vrouw Marijke organiseert Pieter Honing talloze activiteiten om als Goede Buur een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo slaan Honing en partijen als TU Eindhoven en NederlandSchoon de handen ineen om inspanningen voor het milieu een breder platform te geven. Via deze samenwerking vraagt Honing bijvoorbeeld aandacht voor zwerfafval in de Biesbosch.

Om zijn omgeving op de hoogte te houden van deze en andere activiteiten brengt Honing regelmatig  een lokale nieuwsbrief ‘Ook dit doet McDonald’s’ uit.

 

Naast Franchisenemer is Pieter Honing bestuurslid van het lokale Ronald McDonald Huis Barendrecht en fietste hij dit jaar mee tijdens de HomeRide, de fondsenwervende wielertocht ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

 

MEER WETEN OVER DUURZAAMHEID

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

Jo Sempels over McDonald's en duurzaamheid

Vraag het aan McDonald's
VROUW lezeressen leren over duurzaamheid bij McDonald's

McDonald's transparant over herkomst en kwaliteit tijdens ketenbezoeken voor consumenten

McDonald's introduceert glutenvrij broodje voor burgers
Bezoek aan aardappelleverancier Lamb Weston/Meijer
McDonald's Academy
"Wij vinden het belangrijk om minstens één keer per jaar de wereld achter de hamburger te laten zien."
150 extra leerwerkplekken voor programma aanpak jeugdwerkloosheid Mirjan Sterk