U bent hier

Nieuwsbrief McDonald's Nederland

Bijna 1 miljoen euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds met HomeRide

Op 28 en 29 juni vond de jaarlijkse HomeRide plaats: een wielerevenement voor het Ronald McDonald Kinderfonds van Groningen naar Maastricht in 24 uur. Ferme tegenwind, verzuurde spieren, lange ritten tijdens de nacht, geweldige teamspirit en steun van vele toeschouwers; HomeRide 2014 was een succes! Dankzij de geweldige inzet van zo’n 1.000 wielrenners en honderden begeleiders is er bij elkaar een prachtig bedrag van € 962.043 opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Van dit bedrag kunnen maar liefst 12.204 overnachtingen mogelijk worden gemaakt in de Ronald McDonald Huizen.

McDonald's Nederland is sinds 2011 trotse hoofdsponsor van dit evenement en draagt zowel financieel als in natura bij aan het evenement. Dit jaar ging de HomeRide feestelijk van start bij McDonald’s restaurant Groningen Sontplein. Na vele kilometers, overdag en in de nacht, werden alle deelnemers op zondagochtend bij het ontbijtmoment in Tilburg verwelkomd door enthousiaste McDonald’s medewerkers die alle deelnemers trakteerde op Smulmeloentjes, een welkome verfrissing vlak voor de laatste etappe naar Maastricht.

 

Daarnaast lieten McDonald’s medewerkers vanuit het hele land zich van hun sportieve kant zien. Gesteund door collega’s die als vrijwilliger de ploegen begeleidden, zetten zij zich op deze wijze in voor de families die een moeilijke tijd doormaken. 

 

 

 

 

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

Inleiding
Grip op de gehele voedselproductieketen is essentieel
Van melk tot Milk Shake
McDonald’s stimuleert kinderen om meer fruit te eten
McDonald’s meest open over haar broodje Hamburger
Hoe komen die Franse Frietjes zo puntgaaf?
Een voetbaldroom die uitkomt: Hand in hand met Robin van Persie
Staatssecretaris Klijnsma bezoekt McDonald’s Nederland
McDonald’s brengt boek Waardevol Werk uit
McDonald’s medewerkers serveren Moederdagontbijt in alle Ronald McDonald Huizen
McDonald’s lanceert vernieuwd Meer Weten platform
McDonald’s opent nieuwe restaurants ’En creëert ruim 300 waardevolle banen