U bent hier

Nieuwsbrief McDonald's Nederland

McDonald’s brengt boek Waardevol Werk  uit

Onlangs lanceerde McDonald’s Nederland het boek Waardevol Werk. In deze speciale uitgave worden 37 persoonlijke verhalen geschetst van restaurantmedewerkers en Franchisenemers tot directieleden. Hiermee wil McDonald’s de veelzijdigheid van haar medewerkers laten zien. Algemeen Directeur Jo Sempels: “Mensen maken McDonald’s waardevol. Crewleden, Franchisenemers, Restaurant Managers en al onze andere collega’s met hun persoonlijke verleden en toekomst. Dagelijks laten we zien dat McDonald’s bij uitstek een waardevolle werkgever is. Onze teams zijn een afspiegeling van de samenleving, met een diversiteit aan opleidingsniveaus en capaciteiten, culturele achtergronden en leeftijden. Er is een McDonald’s voor iedereen.”

Werken bij McDonald’s betekent trainen, leren en werken en een impuls voor je carrière. Binnen, of later mogelijk buiten het bedrijf. Er is een McDonald’s voor iedereen. In het boek lees je bijvoorbeeld het verhaal van Ab Troost, die van de opbrengst van zijn eerste vakantiebaan bij McDonald’s Rotterdam op vakantie ging naar Renesse. Nu is hij eigenaar van twee McDonald’s restaurants in Breda. Of Bram Pals, die nog aan het begin van zijn carrière staat en momenteel leert voor zijn mbo-4-diploma, onder de bezielende begeleiding van zijn praktijkbegeleider en Restaurant Manager Danny Witteman. 

 

Werken bij McDonald’s is ook gewoon ‘fun’, vertellen de medewerkers zelf. Zelfontplooiing en werkplezier gaan hand in hand. Bij McDonald’s is de sfeer goed, zowel binnen als buiten werktijd. Goed getrainde, gemotiveerde en ervaren medewerkers vormen de sleutel tot service en succes. Hoe divers die medewerkers ook zijn: bij McDonald’s Nederland werken Crewleden, Franchisenemers en Restaurant Managers van zo’n veertig verschillende nationaliteiten. Samen vormen zij één groot team met ieder een eigen verhaal. Het is tijd dat die verhalen worden verteld.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor pers en stakeholderrelaties
Indien u prijs stelt op een exemplaar van het boek Waardevol Werk, laat ons dit dan weten via Sharon.Cheng@nl.mcd.com, dan zorgen wij dat u een exemplaar thuisgestuurd krijgt.

 

 

 

 

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

Inleiding
Grip op de gehele voedselproductieketen is essentieel
Van melk tot Milk Shake
McDonald’s stimuleert kinderen om meer fruit te eten
McDonald’s meest open over haar broodje Hamburger
Hoe komen die Franse Frietjes zo puntgaaf?
Een voetbaldroom die uitkomt: Hand in hand met Robin van Persie
Staatssecretaris Klijnsma bezoekt McDonald’s Nederland
McDonald’s medewerkers serveren Moederdagontbijt in alle Ronald McDonald Huizen
Bijna 1 miljoen euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds met HomeRide
McDonald’s lanceert vernieuwd Meer Weten platform
McDonald’s opent nieuwe restaurants ’En creëert ruim 300 waardevolle banen