U bent hier

Nieuwsbrief McDonald's Nederland

McDonald’s medewerkers serveren Moederdagontbijt in alle Ronald McDonald Huizen

Als één van de jaarlijkse hoogtepunten in de betrokkenheid van McDonald's bij het Ronald McDonald Kinderfonds, verzorgde McDonald’s op Moederdag een speciaal Moederdagontbijt voor de families in de Ronald McDonald Huizen. McDonald’s medewerkers verlieten voor een ochtend het restaurant om de families in de Huizen in het zonnetje te zetten. Robert ten Brink en zijn vrouw Roos hielpen ook mee. In totaal werd in veertien Ronald McDonald Huizen en twee Vakantieverblijven in Nederland genoten van een ontbijt. 

McDonald’s is een familierestaurant. En Moederdag is voor veel families een dag waarop zij samen zijn. Daarom zet McDonald’s zich ieder jaar juist op deze dag extra in voor de families die in de Ronald McDonald Huizen moeten verblijven omdat hun kindje in het ziekenhuis ligt. In het Ronald McDonald Huis AMC hielpen Robert en Roos ten Brink de McDonald’s medewerkers met serveren. Robert is sinds 2003 ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

 

 

McDonald’s is sinds 1982 nauw betrokken bij het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel McDonald’s medewerkers zijn actief als vrijwilliger en in elk Ronald McDonald Huis zit een Franchisenemer in het bestuur. Het Ronald McDonald Kinderfonds laat families in tijden van ziekte dichtbij hun kinderen zijn. Door de vijftien Ronald McDonald Huizen en vier Vakantieverblijven die Nederland rijk is, kan het Ronald McDonald Kinderfonds jaarlijks 65.000 overnachtingen verzorgen. Hierdoor kunnen jaarlijks ruim 4.600 gezinnen dichtbij hun zieke kind zijn.

 

 

 

 

Of bekijk de andere berichten uit de nieuwsbrief:

Inleiding
Grip op de gehele voedselproductieketen is essentieel
Van melk tot Milk Shake
McDonald’s stimuleert kinderen om meer fruit te eten
McDonald’s meest open over haar broodje Hamburger
Hoe komen die Franse Frietjes zo puntgaaf?
Een voetbaldroom die uitkomt: Hand in hand met Robin van Persie
Staatssecretaris Klijnsma bezoekt McDonald’s Nederland
McDonald’s brengt boek Waardevol Werk uit
Bijna 1 miljoen euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds met HomeRide
McDonald’s lanceert vernieuwd Meer Weten platform
McDonald’s opent nieuwe restaurants ’En creëert ruim 300 waardevolle banen