U bent hier

JE LEERT HET BIJ McDonald's

Werken bij McDonald’s betekent zowel professionele als persoonlijke groei. Het opdoen van vaardigheden waarvan je de rest van je leven profijt hebt. Binnen en buiten McDonald’s. Zo leer je bijvoorbeeld wat teamwork echt inhoudt. Maar je leert ook jezelf goed te presenteren, te communiceren met allerlei verschillende mensen en je hoofd koel te houden als de situatie daarom vraagt. En wat dacht je van het coachen en opleiden van collega’s.

McDonald’s vindt het belangrijk haar medewerkers te stimuleren zich te blijven ontwikkelen om zo een mooie toekomst voor zichzelf te creëren. Naast het managementtraject biedt McDonald’s verschillende mogelijkheden om werken en studeren te combineren. Zo reikt McDonald’s per jaar vijftien studiebeurzen uit aan werknemers die naast hun werk op MBO-, HBO- of WO-niveau studeren. En je kan via de McDonald’s Academy een erkend MBO-diploma halen.

 

“Het werk bij McDonald’s heeft mij veel geleerd. Bijvoorbeeld een stuk servicegerichtheid, dat mij in de toekomst zeker verder zal helpen.”
Cecile, crewlid McDonald’s Barneveld

 

We zeggen dan ook niet voor niets: “Je leert het bij McDonald’s”

Werken bij McDonald's

Ons succes is grotendeels te danken aan de inzet en het enthousiasme van onze ruim 17.000 medewerkers. Zij vormen de kern van de organisatie.

 

“McDonald’s heeft mij naast een leuke sfeer en een geweldige groep collega’s ook heel veel carrièrekansen geboden: de kans om op basis van geleverde prestaties door te groeien.”
Boi, Restaurant Manager McDonald’s Hoorn

 

Meer weten over McDonald’s als werkgever? Kijk dan op:

www.werkenbijmcdonalds.nl